Stephanie Hottenhuis nieuwe ceo KPMG

29-06-2018

Stephanie Hottenhuis nieuwe ceo KPMG

Stephanie Hottenhuis is benoemd tot nieuwe bestuursvoorzitter van KPMG. 

Stephanie Hottenhuis start op 15 augustus in haar nieuwe functie. 

Zij was de afgelopen zes jaar lid van de raad van bestuur van Arcadis, maar verliet het bestuur op 11 maart. Momenteel is zij commissaris bij TenneT. Ook werd zij eerder dit jaar voorgedragen als commissaris van ASR Nederland, maar trok zij zich terug vanwege haar aanstaande bestuursfunctie bij KPMG. 

Bernard Wientjes, president-commissaris van KPMG, licht de benoeming van Hottenhuis toe: "KPMG rolt op dit moment een strategisch programma uit waarin waardecreatie voor klanten en stakeholders verder versterkt wordt. Dit vereist leiderschap en strategisch inzicht van formaat. Stephanie Hottenhuis heeft in haar carrière bewezen omvangrijke strategietrajecten tot een goed resultaat te brengen en onderscheidt zich op onderwerpen zoals klantgerichtheid, verduurzaming en digitalisering. Ze wordt gewaardeerd om haar maatschappelijke focus en verbindende leiderschapsstijl."

Meer over Stephanie Hottenhuis

Stephanie Hottenhuis trekt zich terug als kandidaat-commissaris ASR Nederland

Stephanie Hottenhuis trekt zich terug als kandidaat-commissaris ASR Nederland

Stephanie Hottenhuis trekt zich terug als kandidaat-commissaris van ASR Nederland. 

Twee nieuwe commissarissen ASR

Twee nieuwe commissarissen ASR

ASR Nederland is voornemens om Stephanie Hottenhuis (foto) en Sonja Barendregt - Roojers tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders op 31 mei 2018 voor te dragen als leden van de raad van commissarissen.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook