Stephanie Hottenhuis nieuwe ceo KPMG

Stephanie Hottenhuis nieuwe ceo KPMG

29-06-2018 Stephanie Hottenhuis is benoemd tot nieuwe bestuursvoorzitter van KPMG. 

Stephanie Hottenhuis start op 15 augustus in haar nieuwe functie. 

Zij was de afgelopen zes jaar lid van de raad van bestuur van Arcadis, maar verliet het bestuur op 11 maart. Momenteel is zij commissaris bij TenneT. Ook werd zij eerder dit jaar voorgedragen als commissaris van ASR Nederland, maar trok zij zich terug vanwege haar aanstaande bestuursfunctie bij KPMG. 

Bernard Wientjes, president-commissaris van KPMG, licht de benoeming van Hottenhuis toe: "KPMG rolt op dit moment een strategisch programma uit waarin waardecreatie voor klanten en stakeholders verder versterkt wordt. Dit vereist leiderschap en strategisch inzicht van formaat. Stephanie Hottenhuis heeft in haar carrière bewezen omvangrijke strategietrajecten tot een goed resultaat te brengen en onderscheidt zich op onderwerpen zoals klantgerichtheid, verduurzaming en digitalisering. Ze wordt gewaardeerd om haar maatschappelijke focus en verbindende leiderschapsstijl."

Interview met Stephanie Hottenhuis

Stephanie Hottenhuis (KPMG): 'Jonge leiders worden gelouterd'

Stephanie Hottenhuis (KPMG): 'Jonge leiders worden gelouterd'

06-05-2020 De coronacrisis leert jonge leiders om oorlogskleuren te dragen. Straks staat er een gelouterde generatie klaar om toekomstige conjuncturele schokken op te vangen, aldus Stephanie Hottenhuis, ceo van KPMG en nieuw jurylid van de Young Captain Award.  ‘De leiders van morgen zullen deze ontwikkelingen vertalen naar en verankeren in een andere aansturing van organisaties.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook