Intertrust kondigt vertrek Stephanie Miller aan

Intertrust kondigt vertrek Stephanie Miller aan

08-12-2020 Stephanie Miller vertrekt als ceo en lid van de raad van bestuur van Intertrust. Op 7 december 2020 kondigt het trustbedrijf aan dat Miller na drie jaar het bedrijf verlaat. Shankar Iyer zal per direct de rol van waarnemend ceo op zich nemen.

Drie jaar geleden trad Stephanie Miller aan als chief executive officer van Intertrust. Miller heeft de strategische richting voor Intertrust bepaald, inclusief een visie om het bedrijf digitaal te transformeren, wat onder andere heeft geleid tot de overname van Viteos. ‘Ik wil de raad van commissarissen en al mijn collega’s bedanken voor een ongelooflijk lonende en succesvolle drie jaar. Het bedrijf is in goede handen en ik wens iedereen het allerbeste bij de verdere uitvoering van de strategie. Ik kijk er nu naar uit om mijn volgende uitdaging aan te gaan’, aldus Miller.

Shankar Iyer, huidig chief solutions officer van Intertrust, neemt per direct de rol van waarnemend ceo op zich. Shankar was ceo en medeoprichter van Viteos. Hij heeft meer dan dertig jaar internationale ervaring in bedrijfsovername en -ontwikkeling en een uitgebreide ervaring in het integreren van digitale capaciteiten in bedrijven. ‘Het is een voorrecht om gevraagd te worden om Intertrust te leiden. Als ceo zie ik mijn rol als het geven van de getalenteerde professionals die we in deze business hebben, de tools en de omgeving die ze nodig hebben om succesvol te zijn. Ik kijk ernaar uit om de solide basis die gelegd is verder uit te bouwen en de prestaties in het hele bedrijf te maximaliseren’, aldus Iyer.

Hélène Vletter-van Dort, voorzitter van de raad van commissarissen, bedankt Stephanie Miller voor haar bijdrage in de afgelopen drie jaar. Vletter-van Dort: ‘Onder de leiding van Stephanie Miller heeft Intertrust haar positie op het gebied van gespecialiseerde administratieve diensten verder uitgebouwd. Dit is het juiste moment voor een nieuw leiderschap. We wensen haar het beste toe als ze terugkeert naar de VS.’ Vletter-van Dort is tegelijkertijd blij dat Iyer de rol van waarnemend ceo heeft geaccepteerd. ‘Shankar Iyer is een uitstekende leider die een indrukwekkende staat van dienst heeft in het leveren van succesvolle uitvoering, het begrijpen van de behoeften van onze klanten, het laten groeien van bedrijven en het opbouwen van geweldige teams.’

Onder voorbehoud van goedkeuring tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders en door de regelgevende instanties, zal Shankar Iyer worden benoemd tot ceo en lid van de raad van bestuur voor een periode van vier jaar.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook