Steven ten Have: blij met komst Van Gaal

Steven ten Have: blij met komst Van Gaal

17-11-2011 Steven ten Have, voorzitter van de Raad van Commissarissen bij Ajax, is "in- en in blij" met de huidige ontwikkelingen bij Ajax.

"Dit is nodig voor Ajax. We hebben de tijd genomen om alle opties te bekijken. Andere mensen, inclusief Cruijff, hadden de mogelijkheid om opties aan te dragen, maar we bleven in een cirkel ronddraaien. Daarom hebben we nu beslissingen genomen en daar zijn we enorm blij mee", zegt Ten Have op de website van Ajax.

Cruijff niet aanwezig
Zonder medeweten van Cruijff werd Van Gaal woensdagavond door de overige vier RvC-leden (Ten Have, Edgar Davids, Paul Römer en Marjan Olfers) benoemd als de beoogd directeur van Ajax.
"De RvC-vergadering is met spoed bij elkaar geroepen", legt Ten Have uit. "We waren met vier leden bij elkaar en die hebben unaniem ingestemd met de plannen. Johan Cruijff was daar niet bij, maar hij is op de gebruikelijke en correcte manier geïnformeerd."

Louis van Gaal de juiste man
Louis van Gaal is in de ogen van de Raad van Commissarissen de beoogd algemeen directeur voor Ajax, Martin Sturkenboom commercieel directeur en Danny Blind technisch directeur.

Lees ook:

> cv Steven ten Have
> cv Johan Cruijff
> cv Steven ten Have
> cv Marjan van Olfen
> cv Edgar Davids
> cv Paul Römer
> Interview Steven ten Have: de ideale toezichthouder dienst alle stakeholders

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook