Tjalling Smit vertrekt bij NS Groep

Tjalling Smit vertrekt bij NS Groep

17-05-2024 NS Groep heeft bekendgemaakt dat Tjalling Smit, directeur commercie & ontwikkeling, het bedrijf verlaat.

Tjalling Smit was sinds 2017 werkzaam bij NS in de functie van directeur commercie & ontwikkeling. In deze functie was hij lid van de raad van bestuur en verantwoordelijk voor de corporate strategie, dienstregeling en commerciële activiteiten. Voor hij in 2017 startte bij NS, werkte hij zijn gehele loopbaan bij Air France-KLM. 

Op 1 augustus 2024 maakt hij de overstap naar Roompot en Landal GreenParks, waar hij de functie van cco gaat bekleden. Zijn taken worden, tot de raad van commissarissen een besluit heeft genomen over de opvolging, waargenomen door de andere leden van de raad van bestuur.

Wouter Koolmees, president-directeur NS: “Tjalling Smit heeft de afgelopen zeven jaar een hele belangrijke rol gespeeld binnen NS. Mede dankzij hem heeft NS stappen gezet in de ontwikkeling naar een breed mobiliteitsbedrijf. Een bedrijf dat al haar reizigers een soepele en comfortabele reis van deur tot deur wil bieden. Tjalling heeft ons bedrijf door moeilijke coronajaren heen geholpen en heeft zich altijd ingezet voor de toekomst van NS en duurzame mobiliteit in Nederland. Ik waardeer zijn betrokkenheid en kijk terug op een goede samenwerking met een fijne collega.”

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook