Twee nieuwe commissarissen Avantium

Twee nieuwe commissarissen Avantium

20-05-2020 Avantium heeft op 20 mei 2020 bekendgemaakt dat Trudy Schoolenberg en Cynthia Arnold zullen worden voorgedragen als nieuwe leden van de raad van commissarissen. De benoemingen worden besproken tijdens een buitengewone vergadering van aandeelhouders die zal plaatsvinden in het najaar van 2020. 

Trudy Schoolenberg is in het verleden werkzaam geweest bij Shell, Wärtsilä en Akzo Nobel. Momenteel is zij toezichthouder bij Spirax Sarco Engineering Plc en Accsys Technologies Plc.

Cynthia Arnold was in het verleden actief als senior vice presient en chief technology officer bij Valspar Corporation en Sun Chemical Corporation. Momenteel is zij non-executive director bij The Cabot Corporation, Milliken & Company en Citrine Informatics.

Edwin Moses, voorzitter van de raad van commissarissen van Avantium geeft aan blij te zijn met de voorgenomen benoemingen van Schoolenberg en Arnold. Zij brengen een breed scala aan internationale industriële expertise in het opschalen en commercialiseren van chemische innovaties met zich mee.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook