CEO Vion Food Group per direct weg

CEO Vion Food Group per direct weg

05-09-2012 Uwe Tillman, CEO van VION Food Group, is op 3 september 2012 per direct afgetreden. Zijn stijl van leidinggeven wordt niet geschikt geacht voor uitvoering van het strategisch plan van VION.

Tillmann wordt per direct opgevolgd door vice-voorzitter van de Raad van Bestuur Dirk Kloosterboer. De huidige operationeel directeur moet door uitvoering van het strategisch plan zorgen dat de resultaten weer op peil worden gebracht.

Uwe Tillmann
In 2003 kwam de Duitser Uwe Tillmann naar Eindhoven om bij VION aan de slag te gaan als directeur van VION's voorganger Fresh Meat & Convenience. Hij was afkomstig van Moksel, de Duitse tegenhanger van VION.

In 2009 werd hij lid van de Raad van Bestuur van VION. Sinds 2010 was hij CEO en voorzitter van de Raad van Bestuur.

Raad van Bestuur VION Food Group
De opvolger van Tillmann, Dirk Kloosterboer, is sinds 2010 vice-voorzitter van de Raad van Bestuur. Hij was toen al COO van VION Ingredients.

De Raad van Bestuur bestaat verder uit CFO Ton Vernaus en COO Peter Beckers, die verantwoordelijk is voor VION Nederland, Duitsland en Internationaal.

Eerder dit jaar werd de Raad van Bestuur van VION al afgeslankt na het vertrek van Ton Christiaanse, COO van VION UK. Zijn opvolger Maarten Kusters maakt geen deel uit van de Raad van Bestuur.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook