Fagron wijzigt samenstelling board of directors

Fagron wijzigt samenstelling board of directors

03-12-2021 Op 3 december 2021 maakt Fagron bekend tijdens de jaarlijkse algemene vergadering in mei 2022 wijzigingen in de raad van bestuur te maken. Het voornemen van de board of directors is om het bestuur uit te breiden met twee non-executive directors.

Verder zal één van de twee non-executive directors van Alychlo NV per mei 2022 terugtreden uit het raad van bestuur.

De twee nieuwe onafhankelijke non-executive directors die de board of directors per mei 2022 zullen gaan versterken, zijn Vera Bakker en Neeraj Sharma. Koen Hoffman, chairman van de board of directors Fagron: ‘We zijn verheugd om Vera Bakker en Neeraj Sharma te verwelkomen als - in eerste instantie - adviseurs van de board of directors en later als leden. Met haar brede en internationale ervaring en uitgebreide achtergrond in supply chain management zal Vera Bakker een waardevolle aanvulling zijn voor onze board. Met Neeraj Sharma hebben we een uitstekende kandidaat gevonden die de kennis en ervaring in de board of directors op het gebied van de industrie van Fagron verder zal versterken. Wij zullen de input van het vertrekkende lid van de board of directors gaan missen na zijn terugtreden in mei 2022, maar met de blijvende bestuurder en het belang dat Alychlo in Fagron heeft van een kleine 5%, blijft Alychlo van dichtbij betrokken.’

Vera Bakker is momenteel actief als vice president global supply chain foods bij Unilever. Met haar 25 jaar lange loopbaan bij Unilever heeft ze een ruime diverse ervaring op het gebied van supply chain management in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Brazilië en Zwitserland.

Neeraj Sharma is de huidige ceo van SteriScience, een bedrijf gespecialiseerd in injecties. Sharma heeft meer dan 25 jaar ervaring opgedaan bij Sun Pharmaceuticals, in onder andere India, Zuidoost-Azië, België, Italië, het Verenigd Koninkrijk en Nederland. De afgelopen zeven jaar vervulde hij de functie van generics business West Europa.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook