Nieuwe cfo en commissaris Nederlandse Waterschapsbank

Nieuwe cfo en commissaris Nederlandse Waterschapsbank

07-05-2024 De Nederlandse Waterschapsbank heeft bekendgemaakt een nieuwe cfo en commissaris voor te dragen. De benoemingen worden besproken tijdens een buitengewone vergadering van aandeelhouders op 13 mei.

Wilma Schouten wordt voorgedragen als nieuwe cfo en lid van de statutaire directie van de Nederlandse Waterschapsbank. Haar voordracht is nog onder voorbehoud van de vereiste goedkeuring van de toezichthoudende instanties.

Schouten is al ruim 25 jaar actief in de financiële dienstverlening. Zij heeft verschillende rollen vervuld bij onder meer ASR Asset Management, Actiam, APG, Rabobank en Aegon. Zij is ook lid van de raad van toezicht van het Zuyderland Medisch Centrum.

Ook wordt Geert Embrechts voorgedragen als nieuw lid van de raad van commissarissen. Voor zijn benoeming is de vereiste instemming inmiddels verkregen.

Embrechts is sinds 2016 cfo wholesale & rural bij Rabobank. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in de internationale bancaire sector en is momenteel ook commissaris bij Rabobank Herverzekeringsmaatschappij.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook