Wim van Vonno verlaat Raad van Commissarissen BAM

Wim van Vonno verlaat Raad van Commissarissen BAM

03-03-2011 Wim van Vonno gaat de Raad van Commissarissen (RvC) van BAM verlaten vanwege persoonlijke redenen. Dat maakte het bouwbedrijf vandaag bekend.

In 2006 werd Wim van Vonno benoemd tot commissaris van BAM, nadat hij drieëntwintig jaar als voorzitter van de Raad van Bestuur van het bouwbedrijf had gediend.

Wim van Vonno, oud topman BAM

In de jaren dat Van Vonno bestuursvoorzitter was van BAM vervijfendertigvoudigde de omzet van het bouwbedrijf tot circa 7,5 miljard euro in 2005.

Aftreden commissaris Van Vonno
Hoewel commissaris Van Vonno na de eerst volgende aandeelhoudersvergadering van BAM op 20 april 2011 zal aftreden, houdt hij daarna nog vele nevenfuncties over.

Nevenfuncties

Zo is Wim van Vonno onder meer voorzitter van de Raad van Commissarissen van de DHV Groep en Van Nieuwpoort Groep en commissaris bij Van Oord, Hurks, Van Boldrik Groep, SADC en Bank voor de Bouwnijverheid.

Carla Mahieu
Eerder kondigde BAM aan dat Aegon directeur H&R Carla Mahieu als nieuw lid wordt voorgedragen om de RvC van het bouwbedrijf te betreden.

Klaas Wester & Peter Elverding
Ook Fugro CEO Klaas Wester en oud DSM topman Peter Elverding zijn door BAM voorgedragen als nieuwe leden van de RvC van de onderneming.

Lees ook:
> Biografie Wim van Vonno, oud bestuursvoorzitter en commissaris BAM
> Biografie Carla Mahieu, Global Human Resource director Aegon
> BAM draagt Carla Mahieu voor als nieuwe commissaris
> Biografie Klaas Wester, CEO Fugro
> Biografie Peter Elverding, oud topman DSM

> Raad van Bestuur & Raad van Commissarissen DHV Groep

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook