Wout Dekker nieuwe commissaris bij FrieslandCampina

Wout Dekker nieuwe commissaris bij FrieslandCampina

03-07-2017 Met ingang van 1 juli 2017 is Wout Dekker toegetreden tot de Raad van Commissarissen van FrieslandCampina.

Wout Dekker is momenteel Voorzitter van de Raad van Commissarissen van Randstad Holding en het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie.

Daarnaast was hij van 2010 tot 2016 was hij voorzitter van de Raad van Commissarissen van Rabobank en van 2000 tot 2012 ceo van Nutreco.

De vacature binnen de Raad van Commissarissen ontstond door het vertrek van Peter Elverding per 12 april 2017. Wout Dekker wordt daarnaast ook voorzitter van de remuneratie- en benoemingscommissie bij FrieslandCampina.

Meer over Wout Dekker

Wout Dekker weg bij de Rabobank

Wout Dekker weg bij de Rabobank

30-05-2016 Rabobank maakte op 30 mei 2016 bekend dat Dekker zal aftreden als president-commissaris van de coöperatieve bank.

Interview met Wout Dekker

Wout Dekker: 'Commissarissen maken impact bij benoemingen'

Wout Dekker: 'Commissarissen maken impact bij benoemingen'

19-12-2018 De grootste gemene deler in het portfolio van multicommissaris Wout Dekker is een stevige maatschappelijke missie bij zeer uiteenlopende organisaties. Succes ontstaat wanneer de persoonlijke purpose van leiders aansluit bij de collectieve ambitie van de organisatie. ‘Bij benoemingsgesprekken voeren commissarissen hele andere discussies dan een aantal jaar geleden.’

Dubbelinterview: Wout Dekker en Wiebe Draijer

Dubbelinterview: Wout Dekker en Wiebe Draijer

11-11-2016 Twee voorzitters, twee boards, een turbulente fase: Wiebe Draijer en Wout Dekker, bestuursvoorzitter en scheidend voorzitter van de rvc van de Rabobank, waren tijdens het (nog lopende) veranderingsproces van de bank op elkaar aangewezen. ‘De afstand was klein, dat zeker.’ 

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook