Yoram Knoop vertrekt als ceo bij ForFarmers

Yoram Knoop vertrekt als ceo bij ForFarmers

25-11-2021 ForFarmers heeft op 25 november 2021 bekendgemaakt dat de huidige ceo, Yoram Knoop, op 14 april 2022 aftreedt. Op deze datum verloopt ook zijn huidige zittingstermijn.

Na in 2013 bij ForFarmers te zijn begonnen, werd Yoram Knoop in 2014 benoemd als ceo. ForFarmers geeft aan dat Knoop tot zijn aftreding zijn functie zal vervullen. Er is nog niets bekendgemaakt over zijn opvolger.

Yoram Knoop: “Na 8 jaar aan het roer te hebben mogen staan van dit prachtige bedrijf is het voor mezelf en voor de onderneming een natuurlijk moment voor een nieuwe fase. Ik ben trots op ForFarmers en op wat we met onze missie For the Future of Farming vooral voor klanten hebben bereikt evenals op de constructieve samenwerking met collega’s. In de komende maanden blijf ik met al mijn energie en toewijding werken aan de uitvoering van onze management-agenda.”

De voorzitter van de raad van commissarissen van ForFarmers, Jan van Nieuwenhuizen: “Hoewel Yoram nog tot en met 14 april aanstaande in functie is als ceo, is een woord van dank, gezien zijn enorme inzet voor ForFarmers en haar stakeholders, nu al zeer op zijn plaats. Sinds zijn aantreden, heeft Yoram de onderneming van een ambitieuze coöperatie verder ontwikkeld naar het leidende voerbedrijf in Europa. Onder zijn leiding is de stap gemaakt naar de groeimarkt Polen en is de portefeuille meer in balans gebracht door een versterking in de pluimveesector. Ook heeft hij duurzaamheid verankerd in de strategie van ForFarmers.”

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook