AON Groep Nederland B.V.

Hier vindt u informatie over AON Groep Nederland B.V. en zijn functionarissen.

  • Het hoofdkantoor is te vinden aan de Admiraliteitskade 62 te Rotterdam
  • De geschiedenis van Aon gaat terug tot 1688
  • In Nederland werken voor Aon ongeveer 1750 medewerkers
  • Aon Nederland heeft 9 vestigingen
  • Aon is genoteerd aan de effectenbeurs van New York
  • Wereldwijd is Aon in 120 landen actief

Over Aon Nederland

Aon Nederland is een adviseur in risicomanagement, employee benefits en verzekeringen. Het bedrijf maakt deel uit van Aon plc in Londen, Verenigd Koninkrijk. Het wereldwijde Aon-netwerk omvat circa 500 kantoren in meer dan 120 landen en telt ruim 66.000 medewerkers. Hiermee is Aon een van de grotere financiële dienstverleners ter wereld.

Aon Nederland is onderverdeeld in drie werkmaatschappijen:

Aon Risk Solutions
Aon Risk Solutions is een makelaar in assurantiën en adviesorganisatie op het gebied van risicomanagement voor organisaties.

Aon Hewitt
Aon Hewitt is een kennisintensieve adviesorganisatie voor employee benefits en actuariële dienstverlening gericht op in Nederland gevestigde werkgevers en pensioenfondsen.

Aon Benfield
Aon Benfield is een herverzekeringsmakelaar die bemiddelt tussen verzekeraars, herverzekeraars en offshore verzekeringsmaatschappijen, de zogenoemde captives.

Interviews Aon Nederland

Gerard Hoetmer: 'Een geplande crisis bestaat niet'

Gerard Hoetmer: 'Een geplande crisis bestaat niet'

Voor Aon is 2020 een dynamisch jaar. Het bedrijf is verwikkeld in het overnameproces van concurrent in risico,- pensioen- en HR-advies Willis Towers Watson. De fusie, waarmee het Amerikaans/ Britse risico-adviesbedrijf de huidige marktleider Marsh & McLennan van de troon moet stoten, werd begin maart bekend gemaakt – pal voordat coronaquarantaines de economie van diverse Europese landen bevroor.

Meer Interviews Aon Nederland

Bestuurders in het nieuws

facebook