Aon Nederland benoemt nieuwe cco en cto

Aon Nederland benoemt nieuwe cco en cto

10-05-2023 De directie van Aon Nederland heeft Arjan Bol benoemd tot chief commercial officer (cco) en Marnix Zwartbol tot chief technology officer (cto).

Arjan Bol maakt de overstap van Mastercard waar hij werkte als countrymanager Nederland en senior vice president product commercialisation voor nieuwe betalingsplatformen wereldwijd. Hij heeft ook achttien jaar ervaring bij ING. Arjan Bol heeft brede ervaring op het gebied van sales, marketing, product management, operations en IT in de financiële dienstverlening, en internationale ervaring in verschillende landen.

Marnix Zwartbol was werkzaam bij The Bank of New York Mellon, waar hij meer dan zestien jaar verschillende nationale en internationale functies bekleedde. Hij was onder andere werkzaam als coo/head of operations en executive director/board member. Marnix Zwartbol heeft ervaring op het gebied van asset management, institutional accounting en global risk solutions. Hij begon zijn carrière bij ING en Robeco.

Met de benoeming van Arjan Bol als cco en Marnix Zwartbol als cto is het executive committee van Aon Nederland compleet. De andere directieleden zijn Leonique van Houwelingen (ceo en statutair bestuurder), Ron Gardenier (chief MGA en statutair bestuurder van de MGA), Michiel van Meer (chro en statutair bestuurder), Gerben Pasman (cfo en statutair bestuurder), Véronique Christiaans-Joosten (coo), Mandy van der Zalm (cbo) en Lex Moerings (chief health & wealth).

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook