Detailresult Groep N.V.

Hier vindt u informatie over Detailresult Groep N.V. en zijn functionarissen.

  • Detailresult Groep bestaat sinds 2008
  • Detailresult is een fusie tussen de familiebedrijven Dirk van den Broek en DekaMarkt
  • Detailresult Groep heeft 19.000 medewerkers in dienst
  • Detailresult Groep bestaat uit 285 winkels
  • Detailresult heeft een jaaromzet van ruim € 2 miljard
  • Adres hoofdkantoor Detailresult: Olieweg 6, 1951 NH VELSEN-NOORD

Over Detailresult Groep N.V.

Detailresult Groep NV is de overkoepelende organisatie van diverse winkelformules. Hieronder vallen de supermarkten Dirk van den Broek (50 winkels), DekaMarkt (90 filialen), Bas van der Heijden (30 vestigingen) en Digros ( 20 winkels).

Naast deze supermarktketens heeft Detailresult Groep NV ook een aantal speciaalzaken. Hieronder valt de grote slijterijketen Dirck III (65 winkels) en drogisterijketen Dirx (45 filialen). In Noord-Holland zijn tevens twee vestigingen van tuincentrum DekaTuin gesitueerd.

Detailresult Groep NV streeft naar vernieuwende winkelformules. Door diverse familiebedrijven samen te voegen, vergroot Detailresult Groep NV haar marktpositie en heeft landelijke dekking als streven. De vestigingen van een van de supermarktketens worden vaak vergezeld van een Dirck III en/of Dirx winkel.

Organisatiestructuur Detailresult Groep NV

Detailresult Groep NV is opgedeeld in meerdere ondernemingen.

- Detailresult Vastgoed is verantwoordelijk voor de vestigingsplaatsen van alle winkelformules die onder de holding vallen. Detailresult Vastgoed is actief op het gebied van bestaande onderkomens omtoveren naar haar eigen winkelformules, maar ook betrokken bij nieuwbouwprojecten en tijdelijke locaties.

- Detailresult Productiebedrijven produceert veel versproducten voor de winkelformules zelf. Zo gaan er elke dag verse broodproducten en vlees(waren) naar alle filialen van de supermarktketens die onder Detailretail Groep vallen.

- Detailresult Services behelst alle werkzaamheden op het gebied van ondermeer ICT, personeelszaken en administratie.

Bestuurders in het nieuws

facebook