Floris van Woerkom ceo Detailresult Groep

Floris van Woerkom ceo Detailresult Groep

24-05-2022 Detailresult Groep heeft op 24 mei bekendgemaakt dat Floris van Woerkom benoemd wordt als ceo. Hij volgt per 1 juli Bart Oprel op als bestuurder van het bedrijf.

Floris van Woerkom heeft voorheen gewerkt bij onder andere Unilever en Heineken, waardoor hij ervaring heeft in de fast moving consumer goods. Ook zag hij diverse bedrijfstransformaties van familiebedrijven van dichtbij. Als ceo van Detailresult Groep wordt hij lid van de hoofddirectie en is hij de enige bestuurder. Het management team wordt momenteel compleet gemaakt met Marcel Huizing (directeur Dirk), Marike van Amsterdam (directeur HR) en Peter Zonderop (directeur logistieke operatie).

Bart Oprel wordt bedankt voor zijn inzet voor Detailresult Groep in de afgelopen 12 jaar, en in het bijzonder voor de rol die hij in het afgelopen jaar heeft vervuld. Hij is het afgelopen jaar bezig geweest met vorm geven aan de organisatiewijzigingen binnen Detailresult, om het onderscheidend vermogen van Dirk van den Broek en DekaMarkt tot zijn recht te laten komen. 'Bart heeft de organisatorische wijzigingen die hebben geleid tot twee commercieel en operationeel zelfstandig opererende formules met een gezamenlijke back-office in goede banen geleid en een stevig fundament voor de ondersteunende organisatie neergezet', aldus Cees van Rijn, voorzitter van de raad van commissarissen.

Nu de stappen voor de afsplitsing zijn ingezet, ziet Oprel het als een goed moment om de leiding over te dragen.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook