Sligro Food Group N.V.

Hier vindt u informatie over Sligro Food Group N.V. en zijn functionarissen.

  • Beurscode: SLIGR (Smallcap)
  • Hoofdkantoor Sligro Food Group: Corridor 11, 5460 AA Veghel
  • Sligro Food Group heeft 130 supermarkten
  • Sligro heeft gemiddeld op fulltimebasis 5.500 personeelsleden

Over Sligro Food Group

Sligro Food Group bestaat uit foodretail- en foodservicebedrijven, die zich direct en indirect richten op de Nederlandse markt van de 'etende mens'. Het concern levert ongeveer 60.000 food-en non-foodartikelen.

Foodretailactiviteiten bestaan uit circa 130 full service supermarkten, waarvan er 30 door zelfstandige ondernemers worden geëxploiteerd.

De foodservice-activiteiten bestaat uit twee samenwerkende bedrijfsonderdelen:

Sligro is als marktleider een toonaangevende partij in de Nederlandse foodservicemarkt. Sligro richt zich op via zelfbediening en bezorging vanuit 45 grootschalige zelfbedieningsvestigingen en 9 bezorglocaties op groot- en kleinschalige verschillende bedrijven.

Van Hoeckel richt zich met een volledig gespecialiseerde organisatie op de institutionele markt en maakt vanuit de back-office intensief gebruik van Sligro.

Organisatiestructuur

Sligro Food Group bestaat uit een Raad van Bestuur en een Raad van Commissarissen.

Sligro bestaat uit een foodretail- en foodservice bedrijven die zich richten op de Nederlandse markt. EMTE bestaat uit 130 supermarkten (deels franchise). Daarnaast kent Sligro diverse groot- en kleinschalige bedrijven in onder meer de horeca, recreatie en catering. Van Hoeckel richt zich met volledige gespecialiseerde organisatie op de institutionele markt.

Onder Sligro Fresh Partners & Productiebedrijven vallen gespecialiseerde productiefaciliteiten voor convenience, vis, vlees, patisserie en versbedrijven. Sligro Food Group heeft haar inkoop van foodretailproducten ondergebracht bij CIV Superunie B.A. met een marktaandeel van 30%. Als marktleider koopt de Group foodserviceproducten in eigen beheer in.

Bestuurders Sligro Food Group in het nieuws

facebook