TKH Group N.V.

  • Beurscode: TWEKA (Midcap)
  • Hoofdkantoor TKH Group: Spinnerstraat 15, 7480 AA Haaksbergen
  • TKH Group kent drie verschillende divisies: Industrial Solutions, Telecom Solutions en Building Solutions
  • TKH Group heeft 3.706 werknemers in dienst
  • Het omzetaandeel uit innovaties bedroeg in 2010 20,9 procent
  • Omzet TKH Group 2011 € 1,06 miljard. Nettoresultaat TKH Group 2011 € 54,1 miljoen
  • Omzet TKH Group 2010 € 894 miljoen. Nettoresultaat TKH Group 2010 € 40,9 miljoen

Over TKH Group

TKH Group is een internationaal opererende groep ondernemingen die gespecialiseerd is in de ontwikkeling en levering van innovatieve systemen en netwerken voor informatievoorziening, telecommunicatie, elektrotechniek en industriële productie. De groep wil vernieuwende oplossingen bieden aan opdrachtgevers uit Telecom, Building en Industrial Solutions. TKH Group is wereldwijd actief, maar opereert vooral in de kernmarkten Nederland, Noordwest- en Oost-Europa en Azië.

De divisie Industrial Solutions ontwikkelt, produceert en levert oplossingen voor speciaalkabel tot plug&play kabelsystemen en geïntegreerde systemen voor auto-en vrachtwagenbanden.

Telecom Solutions ontwikkelt, produceert en levert systemen voor outdoor basisinfrastructuur. Een groot deel van het portfolio bestaat uit glasvezel-en koperkabel voor verbindingen van knooppunten naar knooppunten. Andere diensten zijn het leveren van componenten en systemen op het gebied van connectivity en randapparatuur.

Building Solutions levert oplossingen op het gebied van elektrotechniek voor toepassingen binnen gebouwen tot en met technische systemen voor de zorg- en securitysector.

Organisatiestructuur TKH Group

TKH Group is een naamloze vennootschap naar Nederlands recht. Het beheer van de onderneming ligt bij de Raad van Bestuur. De Raad van Commissarissen houdt toezicht. Tevens heeft het concern een strategic committee in het leven geroepen. Dit committee ondersteund de Raad van Bestuur met de uitvoering van strategische vraagstukken, acquisities, organisatieontwikkeling en management development. De groep kent daarnaast solutions boards, die bestaan uit managers van werkmaatschappijen. Deze boards richten zich voornamelijk op portfoliomanagement, de businessontwikkeling en optimalisatie van het betreffende segment. Zo wordt samenhang binnen de groep bewerkstelligd.

Commissaris worden?0
shares