Wijzigingen executive committee NN Group

Wijzigingen executive committee NN Group

16-08-2018 NN Group heeft wijzigingen in zijn executive committee aangekondigd. De wijzigingen komen voort uit een focus op de langetermijnstrategie van het bedrijf.

Dorothee van Vredenburch (foto) legt per 1 oktober haar functie neer om haar carrière buiten het bedrijf voort te zetten. Zij wordt opgevolgd door Dailah Nihot. Nihot startte in 2013 bij NN Group als Managing Director of Corporate Relations.

Ook Robin Spencer, ceo International Insurance, heeft NN Group verlaten. Hij wordt opgevolgd door Fabian Rupprecht, die tot januari 2018 CEO Middle East and Africa bij AXA was.

Ook worden twee extra leden toegevoegd aan het executive committee, zijnde Janet Stuijt en Tjeerd Bosklopper.

Janet Stuijt is General Counsel en Head of Compliance, en company secretary. In haar nieuwe rol zal Stuijt verantwoordelijk blijven voor legal en compliance. Tjeerd Bosklopper zal zich gaan focussen op de transformatie van NN Group.

Meer over Dorothee van Vredenburch

Dorothee van Vredenburch lid bestuur De Brauw Blackstone Westbroek

Dorothee van Vredenburch lid bestuur De Brauw Blackstone Westbroek

28-11-2019 Dorothee van Vredenburch is benoemd tot executive partner en lid van het bestuur van De Brauw Blackstone Westbroek.

Interview met Dorothee van Vredenburch

Levend stratego

Levend stratego

10-11-2015 Hoe zorg je ervoor dat een strategie landt binnen je organisatie? De deelnemers aan de rondetafel zijn het met elkaar eens: naast aandacht voor de lange termijn is het ook een kwestie van durven en gezond opportunisme.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook