Ad van Gils nieuwe bestuursvoorzitter PwC Nederland

Ad van Gils nieuwe bestuursvoorzitter PwC Nederland

26-06-2018 Ad van Gils is per 1 juli benoemd tot bestuursvoorzitter van PwC Nederland. 

Ad van Gils is sinds 1991 aan PwC verbonden en werd in 2013 benoemd tot lid van de raad van bestuur. 

Over zijn benoeming zegt hij het volgende: ‘Ik ga mij vol toewijding, energie en enthousiasme inzetten voor het herstel van vertrouwen in onze multidisciplinaire sector. De afgelopen jaren hebben we daarin belangrijke stappen gezet. We zijn er nog niet. We bouwen verder aan een toekomstbestendige organisatie waarin de diverse beroepsgroepen, met een steeds grotere inzet van technologie, zich gezamenlijk inzetten ten behoeve van maatschappij en klanten.

De raad van bestuur van PwC is vernieuwd en uitgebreid naar zeven leden. Twee van de huidige leden behouden hun bestuursfunctie, namelijk Jolanda Lamse-Minderhoud, verantwoordelijk voor finance, operations en quality & risk, en Marc Diepstraten, verantwoordelijk voor de praktijk van belasting- en juridisch adviseurs.

Nieuw in het bestuur zijn Agnes Koops, verantwoordelijk voor de accountantspraktijk, Renate de Lange, verantwoordelijk voor markets, Marc Borggreven, verantwoordelijk voor Human Capital, en Maarten van de Pol, verantwoordelijk voor de Advisory praktijk.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook