Desso-CEO Alexander Collot d'Escury vertrokken na overname

Desso-CEO Alexander Collot d'Escury vertrokken na overname

06-01-2015 Alexander Collot d' Escury, CEO van Desso, is per 5 januari 2015 vertrokken. Zijn opvolger is Remco Teulings, president van Tarkett EMEA.

Na de afronding van de overname van Desso door Tarkett is gezamenlijk overeengekomen dat Alexander Collot d' Escury, CEO van Desso, per 5 januari 2015 zou worden opgevolgd door Remco Teulings, president van Tarkett EMEA. Hij zal die functie vervullen naast zijn huidige verantwoordelijkheden binnen Tarkett.

Innovaties
Alexander Collot d’Escury is sinds eind 2007 lid geweest van Desso’s Executive Board, in eerste instantie als Chief Commercial Officer en sinds 2012 als CEO. Onder zijn leiding realiseerde Desso een sterke winstgroei door innovaties en een focus op geografische- en channel expansie.

Vertrek
Collot d'Escury laat in het persbericht weten trots te zijn op de uitstekende resultaten die de Desso werknemers hebben gerealiseerd sinds 2007. 'Deze resultaten hebben uiteindelijk geleid tot de overname van Desso door Tarkett. De overname geeft Desso de mogelijkheid om haar internationale groeipotentieel verder te versterken. Mijn taak zit erop en ik vertrek met een zeer goed gevoel wetende dat Desso deel van de Tarkett-familie zal zijn.'

CEO Tarkett
Michel Giannuzzi, CEO van Tarkett, bedankt het Desso-team voor het uitstekende werk wat is gedaan op het gebied van innovatie, en de groei die is gerealiseerd onder leiding van Alexander Collot d' Escury. 'We respecteren zijn beslissing om Desso verlaten en wensen hem het allerbeste voor zijn toekomstige carrière. We zijn verheugd dat vanaf vandaag Desso deel zal uitmaken van Tarkett en wij heten alle medewerkers van harte welkom.'

Lees verder
> Interview met Alexander Collot d'Escury: 'Wij willen producten met een eeuwige levensduur'

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook