Alineke van den Berge nieuwe coo APG Asset Management

Alineke van den Berge nieuwe coo APG Asset Management

20-12-2022 APG Asset Management maakt op 20 december bekend dat Alineke van den Berge zal worden benoemd tot chief operating officer per 1 januari 2023.

Alineke van den Berge zal per 1 januari 2023 aantreden als chief operating officer bij APG Asset Management. Voorheen heeft zij verschillende functies vervuld bij ABN AMRO, waarvan meest recentelijk als managing director en theme owner products, services & process digitization.

Ronald Wuijster, CEO van APG Asset Management en lid van de raad van bestuur van APG: “Bij APG werken we aan een goed pensioen in een duurzame wereld. In de afgelopen jaren hebben we goede rendementen behaald voor onze klanten. Digitalisering is een belangrijk onderdeel van strategie om de best mogelijke prestaties te behalen. Ons doel is om onze leidende positie op het gebied van digitalisering verder te versterken. Daarom zijn we zeer verheugd met de komst van Alineke, die veel relevante ervaring met zich meebrengt. Ik ben blij dat zij ons team versterkt als coo en ik kijk ernaar uit om samen onze ambitieuze doelen te realiseren”.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook