Nieuwe ceo Vanderlande

Nieuwe ceo Vanderlande

18-04-2023 Vanderlande heeft aangekondigd dat Andrew Manship benoemd is als nieuwe ceo. Hij zal op 1 januari 2024 aantreden als opvolger van Remo Brunschwiler, die zich vanaf 31 december 2023 wil richten op non-executive functies.

Momenteel is Andrew Executive VP BU airport & parcel solutions bij Vanderlande. Hij werkt sinds 2016 bij Vanderlande en heeft in die tijd met succes de luchthaven- en pakketactiviteiten van het bedrijf samengevoegd.

De voorzitter van de raad van commissarissen van Vanderlande, Norio Wakabayashi, ziet het voordeel van de benoeming van een interne kandidaat als nieuwe ceo: "Wij zijn ervan overtuigd dat Andrew de beste kandidaat is om Vanderlande door de volgende groeifase te leiden. Hij heeft met succes de wereldwijde luchthavenactiviteiten van het bedrijf uitgebreid en waardevolle portfolio-synergiën gerealiseerd met de pakketactiviteiten. Vanderlande zal blijven profiteren van zijn visionaire branche-expertise en onwrikbare klantgerichtheid, versterkt door zijn waardegedreven ethos."

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook