Twee nieuwe commissarissen VolkerWessels

Twee nieuwe commissarissen VolkerWessels

28-02-2019 VolkerWessels heeft bekendgemaakt Anja Montijn en Eelco Blok voor te willen dragen als nieuwe commissarissen.

Anja Montijn is momenteel al non-executive director bij OCI en commissaris bij Fugro. Zij bekleedde eerder verschillende managementfuncties bij Accenture. 

Eelco Blok was tot 2018 ceo van KPN en bekleed momenteel verschillende toezichthoudende functies bij PostNL, Signify en Telstra. Ook is hij lid van de directie van Reggeborgh Groep.

Montijn en Blok zullen worden voorgedragen op de algemene vergadering van aandeelhouders op 18 april 2019. 

Interview met Anja Montijn-Groenewoud

Board effectiveness in turbulente tijden: 'Praten we eigenlijk over hetzelfde?'

Board effectiveness in turbulente tijden: 'Praten we eigenlijk over hetzelfde?'

28-09-2022 De ervaren commissarissen die we lieten discussiëren over board effectiveness in tijden van turbulentie en transitie, hebben met elkaar gemeen dat ze het bestuur graag willen uitdagen om in turbulente tijden aansluiting te houden bij de maatschappij en om positieve impact te maken. Bottom line: dat lukt pas als strategische sessies daadwerkelijk bij het begin beginnen. ‘Wat verstaan we nou eigenlijk onder duurzaamheid, social responsibility of inclusie? Let maar op, je krijgt verschillende antwoorden – hoe weet je dan of de ambities hetzelfde zijn?’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook