Wolters Kluwer benoemt nieuwe president-commissaris

Wolters Kluwer benoemt nieuwe president-commissaris

21-01-2022 Wolters Kluwer heeft op 21 januari 2022 de opvolger van huidige president-commissaris Frans Cremers bekendgemaakt. Ann Ziegler zal vanaf 21 april 2022, op de jaarlijkse algemene vergadering, het stokje overnemen als nieuwe voorzitter van de raad van commissarissen.

Ann Ziegler is in 2017 toegetreden tot de raad van commissarissen van Wolters Kluwer, en momenteel actief als vice-voorzitter. Jack de Kreij, commissaris bij Wolters Kluwer sinds 2020, zal vanaf 21 april de rol van vice-voorzitter op zich nemen. Het vertrek van Frans Cremers was al eerder bekendgemaakt.

Voorzitter van de raad van commissarissen Frans Cremers: “We zijn verheugd mevrouw Ziegler en de heer De Kreij voor te dragen voor benoeming in hun nieuwe rol in de raad van commissarissen. Hun uitgebreide ervaring bij verschillende beursgenoteerde internationale bedrijven in verschillende industrieën zal van onschatbare waarde zijn. De samenstelling van de raad van commissarissen weerspiegelt en versterkt de sterke diversiteit op senior managementniveau van de onderneming.”

De raad van commissarissen van Wolters Kluwer bestaat per 21 april 2022 uit de volgende personen: Ann Ziegler (voorzitter), Jack de Kreij (vice-voorzitter), Bertrand Bodson, Jeanette Horan, Sophie Vandebroek, Chris Vogelzang en Heleen Kersten.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook