Annemieke den Otter nieuwe cfo Renewi

Annemieke den Otter nieuwe cfo Renewi

28-03-2022 Renewi heeft op 28 maart de benoeming van Annemieke den Otter als chief financial officer aangekondigd.

Annemieke den Otter is sinds 2021 cfo van Eriks, leverancier van technische componenten en diensten. Van 2016 tot 2021 was zij cfo van het Nederlandse softwarebedrijf Ordina. Eerder was zij actief bij VolkerWessels, ING en Macquarie Bank. 

Momenteel is zij ook lid van de raad van commissarissen van ForFarmers, een functie die zij sinds 2020 bekleed.

Annemieke den Otter treedt op 1 juni 2022 toe tot de raad van bestuur. Zij volgt Toby Woolrych op die, na bijna tien jaar cfo te zijn geweest, de organisatie op 31 maart 2022 verlaat. 

Otto de Bont, CEO van Renewi zegt over de benoeming van Den Otter het volgende: 'We zijn erg blij dat Annemieke zich bij Renewi voegt. Ze is een dynamische en innemende cfo met internationale ervaring en met ervaring in beursgenoteerde ondernemingen. Ze startte haar carrière in de investment banking sector in Londen, voordat ze financieel expert werd binnen de industrie en commercie. Dat ze flexibel is, mag blijken uit het feit dat ze gewerkt heeft in zowel beursgenoteerde als niet-beursgenoteerde organisaties van verschillende grootte en in verschillende sectoren. Annemieke past perfect bij Renewi's focus op duurzaamheid en ons doel om gebruikte materialen een nieuw leven te geven.'

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook