ForFarmers N.V.

Hier vindt u informatie over ForFarmers N.V. en zijn functionarissen.

  • Beurscode: FFARM (Smallcap)
  • ForFarmers is actief in de productie en levering van veevoer
  • Het bedrijf heeft 35 productielocaties in Nederland, België, Duitsland, Polen en het Verenigd Koninkrijk
  • ForFarmers is sinds 24 mei 2016 beursgenoteerd

Over ForFarmers N.V.

ForFarmers levert voeding voor landbouwdieren zoals varkens, pluim- en rundvee. Het veevoeder wordt zowel geleverd in Nederland, België, Duitsland en Groot-Brittannië. 


ForFarmers is ontstaan uit een aantal fusies. Eind 1989 kwamen Coöperatie ABC Gelderland B.A., Coöperatie Gelderland voor de Land- en Tuinbouw B.A en Coöperatie ABC B.A. samen onder de naam Coöperatie ABC U.A. Later in 1995 werden er nog meer coöperaties toegevoegd. In 2000 vond een fusie plaats tussen ABC en CTA waarbij ABCTA ontstond. Toen het bedrijf in 2006 ook buiten Nederland actief werd, ontstond de naam ForFarmers.Vanaf 24 mei 2016 staat ForFarmers op de beurs. De boeren blijven via de coöperatie de grootste aandeelhouder. Er staan 107 miljoen aandelen uit waarvan 66,3% van de zeggenschap in handen is van de coöperatie en individuele leden.

Interviews ForFarmers N.V.

Eveline Paternotte (ForFarmers): 'Met een tablet naar de boer'

Eveline Paternotte (ForFarmers): 'Met een tablet naar de boer'

Eveline Paternotte is sinds mei 2020 directeur HR van veevoederbedrijf ForFarmers. Samen met de 2.500 medewerkers is zij dagelijks bezig om meer voeding te produceren voor een groeiende wereldbevolking met een kleinere impact op het milieu.

Meer Interviews ForFarmers N.V.

Bestuurders in het nieuws

facebook