Marloes Roetgerink nieuwe cfo ForFarmers

Marloes Roetgerink nieuwe cfo ForFarmers

18-03-2024 ForFarmers is voornemens Marloes Roetgerink te benoemen als nieuwe cfo.

Marloes Roetgerink is momenteel werkzaam als cfo van de business unit Europa bij FrieslandCampina. Zij is sinds 2014 in diverse functies werkzaam bij FrieslandCampina en was daarvoor werkzaam bij Heineken.

Roetgerink wordt voorgedragen voor benoeming tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders op 28 mei 2024. Zij start op 1 juni 2024 in haar nieuwe functie.

Haar voorganger, Roeland Tjebbes, legde op 31 december 2023 zijn functie neer. Tot het aantreden van Roetgerink neemt Hans Kerkhoven op interimbasis de functie waar.

Jan van Nieuwenhuizen, voorzitter van de raad van commissarissen van ForFarmers: "Ik ben erg blij dat we Marloes Roetgerink kunnen voordragen. Haar ruime ervaring in de agrifood sector naast haar inhoudelijke kennis is van grote waarde voor ForFarmers en haar klanten. Daarnaast is de raad van commissarissen van mening dat Marloes Roetgerink een goede aanvulling is op de huidige raad van bestuur."

Marloes Roetgerink: "Ik ben vereerd en zeer enthousiast om bij ForFarmers aan de slag te gaan als cfo. Het streven van ForFarmers naar een toekomstbestendige, betaalbare en duurzame voedselketen sluit naadloos aan bij mijn persoonlijke waarden en ambities. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn toekomstige collega's een bijdrage te kunnen leveren aan die missie."

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook