Wijzigingen in bestuur en commissarissen Ordina

Wijzigingen in bestuur en commissarissen Ordina

24-09-2020 Ordina heeft op 22 september 2020 bekendgemaakt dat Annemieke den Otter haar functie als cfo eind dit jaar neerlegt. Ook commissaris Jan Niessen legt zijn functie neer.

Annemieke den Otter treedt per 1 januari 2021 terug als cfo en lid van de raad van bestuur van Ordina. Zij is sinds 2013 werkzaam bij het concern en sinds 2016 lid van de raad van bestuur. In het persbericht wordt aangegeven dat zij "haar carrière als cfo en lid van de raad van bestuur buiten de IT-sector vervolgen bij een internationaal opererend bedrijf." Den Otter spreekt van een natuurlijk moment om terug te treden en een nieuwe uitdaging elders aan te gaan.

President-commissaris Johan van Hall vindt het jammer dat Den Otter vertrekt bij Ordina, maar wenst haar veel succes in het verdere verloop van haar carrière. "Wij zijn Annemieke zeer erkentelijk voor alles wat zij gedurende de afgelopen jaren voor Ordina heeft betekend en haar waardevolle bijdrage aan de strategische heroriëntatie. Mede door haar inspanningen is Ordina nu een financieel robuust bedrijf."

De raad van commissarissen van Ordina deelt tevens mee dat Jan Niessen wegens persoonlijke omstandigheden per direct terugtreedt als commissaris. Jan Niessen was sinds 16 november 2015 lid van de raad van commissarissen. 

Johan van Hall over het aftreden van Jan Niessen: "Jan heeft vijf jaren onderdeel uitgemaakt van onze raad en hieraan waardevolle bijdragen geleverd. Wij zijn hem zeer erkentelijk voor hetgeen hij voor Ordina heeft betekend en bedanken hem zeer voor zijn inzet en grote betrokkenheid."

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook