Nieuwe directeur sales & operations Jumbo

Nieuwe directeur sales & operations Jumbo

16-05-2023 Anrico Maat zal vanaf 1 juni de rol van directeur sales & operations bij Jumbo op zich nemen. Hij volgt Cees van Vliet op, die het bedrijf zal verlaten.

Jumbo heeft aangekondigd dat Anrico Maat verantwoordelijk zal zijn voor de dagelijkse werking van de ongeveer zevenhonderd Jumbo supermarkten in Nederland. Hij is mede-eigenaar van de Maripaan Groep, die met meer dan 2.300 medewerkers en achttien Jumbo winkels, evenals een La Place restaurant, een prominente speler in de foodretail en horeca in Groningen en Friesland is.

Ton van Veen, ceo van Jumbo, is blij met de komst van Maat: “Als Jumbo franchisenemer ken ik Anrico al lang, ook om zijn jarenlange rol van voorzitter van de Ondernemersvereniging Jumbo. Hij is een daadkrachtige ondernemer in hart en nieren en heeft met zijn compagnon Paul Papo in ruim twintig jaar stap voor stap een prachtig bedrijf opgebouwd. Anrico brengt veel kennis en ervaring mee, heeft een neus voor de wensen en behoeften van klanten en kan die als geen ander vertalen naar onze winkels door heel Nederland. Ik ben blij dat hij onze directie komt versterken.”

Ton van Veen over het vertrek van Cees van Vliet: “Met al zijn kennis en ervaring heeft Cees de strategie van en ontwikkelingen binnen ons familiebedrijf de afgelopen jaren vertaald naar de dagelijkse uitvoering in de winkels. Hij is een retailman in hart en nieren gebleken met een scherp oog voor processen en optimalisatie. We zijn hem dankbaar voor zijn onuitputtelijke inzet en wensen hem zowel zakelijk als privé heel veel succes.”

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook