Coo Ans Rietstra vertrekt bij ProRail

Coo Ans Rietstra vertrekt bij ProRail

02-11-2022 Op 1 november is bekendgemaakt dat chief operational officer Ans Rietstra vertrekt bij ProRail. Zij heeft inmiddels al haar taken en verantwoordelijkheden neergelegd.

Ans Rietstra is 6 jaar in dienst geweest bij ProRail, waarvan zij drieënhalf jaar in de raad van bestuur heeft gezeten. Zij start per 15 december 2022 in haar nieuwe functie als teamchef recherche samenwerkingsteam in de Cariben. Rietstra kijkt dankbaar terug op de afgelopen jaren, is toe aan een nieuwe uitdaging en start met veel energie aan haar nieuwe functie.

Hans Alders, president-commissaris bij ProRail, feliciteert Rietstra met haar nieuwe functie bij de politie: ‘Wij danken haar voor de inzet van de afgelopen jaren en wensen haar veel succes met de mooie stap die ze gaat maken.’ Ceo John Voppen vult aan: 'Als ik naar de afgelopen zes jaar kijk is het ongelofelijk hoeveel we met elkaar hebben meegemaakt en voor elkaar hebben gekregen. Ik heb Ans van harte gefeliciteerd met haar prachtige benoeming bij de politie en wens haar daar alle geluk.'

Interview met Ans Rietstra

Het tekort aan technisch personeel: vier coo’s denken in oplossingen

Het tekort aan technisch personeel: vier coo’s denken in oplossingen

30-06-2021 In deze rondetafel bespreken vier coo’s hoe je groei in goede banen leidt ondanks een tekort aan technisch personeel. Generaties elkaar laten versterken, functies opdelen, modulaire opleidingen en zichtbaar maken hoe relevant het is om bij te kunnen dragen aan de energietransitie worden genoemd, maar ‘samen’ is het woord dat het meest valt. 

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook