Arjen Linders nieuwe ceo Mediq

Arjen Linders nieuwe ceo Mediq

22-02-2024 Mediq heeft bekendgemaakt dat Arjen Linders wordt voorgedragen als ceo.

Arjen Linders is sinds 2019 werkzaam bij Mediq, waar hij begon als executive vice president voor de Benelux. Na zijn functie als executive vice president werd hij gevraagd om leiding te geven aan de DACH-regio en in de zomer van 2023 werd hij benoemd als chief commercial officer. Voor Linders bij Mediq aan de slag ging, werkte hij dertien jaar lang bij Philips. Hier was hij onder andere marktleider en vice president op de marketingafdeling bij Philips in Noord-Amerika.

Op 1 maart wordt Linders voorgedragen voor benoeming als ceo van Mediq. Hij volgt dan Thomas Hinnerskov op. Linders zal zich in zijn nieuwe functie focussen op het leveren van medische hulpmiddelen en innovatieve oplossingen aan huis, ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere zorginstellingen in Europa.

Namens de raad van commissarissen zegt voorzitter Johan Sleebus blij te zijn met de komst van Arjen Linders: ‘Wij zijn ervan overtuigd dat Arjen de juiste persoon is om Mediq te leiden in deze fase. Hij heeft de juiste expertise en waarden om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de zorg in Europa.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook