Arnout Traas nieuwe commissaris Heijmans

Arnout Traas nieuwe commissaris Heijmans

12-02-2021 De raad van commissarissen van Heijmans heeft op 11 februari bekendgemaakt Arnout Traas voor te dragen als nieuwe commissaris. De voordracht wordt besproken tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders op 14 april 2021.

De voordracht van Traas volgt op het besluit de raad tijdelijk uit te breiden tot zes leden, vooruitlopend op een vacature die in april 2022 ontstaat conform het rooster van aftreden. Met een tijdige benoeming wil Heijmans een goede overdracht en inwerkperiode waarborgen. 

Arnout Traas was van 2011 tot 2020 cfo bij ForFarmers en was eerder werkzaam bij onder andere FrieslandCampina, laatstelijk als directeur M&A. Daarnaast heeft hij verschillende toezichthoudende functies bekleed. In een persbericht geeft de raad van commissarissen aan dat zij ervan overtuigd zijn dat Arnout Traas een waardevolle bijdrage zal leveren aan zowel de raad van commissarissen als aan Heijmans.

Zijn voordracht wordt door de ondernemingsraad ondersteund. Vooruitlopend op zijn officiële benoeming op 14 april start Arnout Traas medio februari met zijn inwerkprogramma.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook