Barbara Lamberts nieuwe CFO bij KPMG

Barbara Lamberts nieuwe CFO bij KPMG

24-10-2014 Barbara Lamberts is bij KPMG benoemd tot lid van de Raad van Bestuur en Chief Financial Officer. Zij start op 1 november 2014 en volgt Han van Delden op als CFO.

Barbara Lamberts start per 1 november 2014 als CFO bij KPMG. De registercontroller was tot en met vorig jaar bestuurder en CFO van Kinderopvang Nederland (het huidige Partou). Ze heeft ervaring in financiële- en leidinggevende functies, onder andere bij ABN AMRO en AEGON.

Toets AFM
De voorgenomen benoeming van Lamberts wordt zoals gebruikelijk aan de AFM ter toetsing voorgelegd.

 

 

Han van Delden
Lamberts volgt Han van Delden op, die lid blijft van de raad van bestuur als verantwoordelijke voor Markets & Clients.

Jan Hommen
Bestuursvoorzitter KPMG, Jan Hommen, meldt in het persbericht dat KPMG al eerder heeft vastgesteld dat de CFO-positie in de raad van bestuur met een externe deskundige moet worden ingevuld. 'Het verder professionaliseren en versterken van de financiële functie binnen KPMG is een belangrijke prioriteit waarvoor we heel goed de kritische blik van buiten kunnen gebruiken. We zijn daarom blij dat we in Barbara Lamberts een deskundige bestuurder hebben gevonden die haar ervaring ook heeft opgedaan in geheel andere sectoren. Daarmee kan ze een belangrijke complementaire bijdrage in ons bestuur leveren'.

Lees verder
> De visie van Jan Hommen: De toegevoegde waarde van de commissaris

 

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook