Barry Glick nieuwe commissaris AND

Datum: 04-07-2016

Barry Glick nieuwe commissaris AND

AND International Publishers wil Glick voordragen als nieuw lid van de Raad van Commissarissen.

Uitbreiding
De positie binnen de Raad van Commissarissen van AND International Publishers ontstaat doordat deze wordt uitgebreid van twee naar drie leden. Over de voorgenomen benoeming van Barry Glick wordt op een Buitengewone vergadering van Aandeelhouders in oktober 2016 beslist. Momenteel bestaat de Raad van Commissarissen uit voorzitter Rob Westerhof en Maarten Douma.

Raad van Commissarissen
President-commissaris Rob Westerhof laat weten verheugd te zijn met de voorgenomen benoeming. 'Barry brengt naast een schat aan ervaring ook diepgaande kennis van de navigatie-industrie mee. Ik ben er zeker van dat hij een grote bijdrage zal leveren aan het functioneren van de Raad van Commissarissen', aldus Westerhof.

Ervaring Glick
Barry Glick is de voormalige CEO van GeoSystems Global Corporation, de ontwikkelaar van de consumentenwebsite MapQuest.com, en van Webraska Mobile Technologies, een pionier in off-board navigatie en location-based diensten. Daarnaast was Glick van 2006 tot 2008 VP Internet, Mobiel en Media bij NAVTEQ, een wereldwijde leverancier van kaarten en navigatiesoftware.

Barry Glick

  • Commissaris AND
  • President PTV Group
  • Director Location, Inc.