Bart Heijermans nieuw lid raad van bestuur Boskalis

Bart Heijermans nieuw lid raad van bestuur Boskalis

19-07-2018 Bart Heijermans is voorgedragen als nieuw lid van de raad van bestuur van Boskalis. Hij zal eindverantwoordelijkheid krijgen voor de Offshore Energy divisie.

Op 15 augustus wordt een buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering gehouden, waarbij gestemd wordt over de benoeming van Bart Heijermans

Peter Berdowski, ceo van Boskalis, zegt over de benoeming van Heijermans het volgende: "Wij zijn verheugd over de komst van Bart bij de offshore energy divisie. Zoals bekend zien wij grote groeikansen voor Boskalis in de offshore. Om daarop in te spelen, investeren wij volop in onze offshore energy activiteiten getuige ook onze recente investeringen in diving support- en kraanschepen, alsmede de overname van het Engelse surveybedrijf Gardline. Met een uitstekende staat van dienst in de offshore kan Bart een belangrijke trekkersrol bij de verdere uitbouw vervullen. Ik wens hem hierbij veel succes."

Bart Heijermans was tussen 2012 en 2017 ceo van DeepOcean. Momenteel is hij managing director van OSX3 Leasing BV en lid van de raad van advies van Bold Capital Management. 

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook