Ziggo topman Bernard Dijkhuizen tekent bij

Ziggo topman Bernard Dijkhuizen tekent bij

23-03-2011 Ziggo is niet langer op zoek naar een nieuwe topman om de kabelaar te leiden. De huidige CEO van het kabelbedrijf Bernard Dijkhuizen blijft aan, aldus het Financieele Dagblad vandaag.

Ondanks het bereiken van een pensioensgerechtigde leeftijd heeft Ziggo CEO Bernard Dijkhuizen besloten om bij te teken voor drie jaar. Dit na een mislukte zoektocht van eigenaren Civen en Warburg Pincus, naar een geschikte opvolger voor Dijkhuizen.

Bernard Dijkhuizen
Dat de 63-jarige Dijkhuizen aanblijft als CEO van Ziggo is voor de kabelaar van groot belang. Volgens ingewijden van het FD willen de aandeelhouders van de onderneming dat hij op korte termijn een mogelijke beursgang van Ziggo begeleidt.

Beursgang Ziggo
Wanneer Ziggo naar de beurs gaat vinden eigenaren Civen en Warburg Pincus het van belang dat de kabelaar een bestuursvoorzitter heeft die zich voor meerdere jaren heeft vastgelegd. Dit als een teken van vertrouwen naar toekomstige aandeelhouders.

Ziggo, Civen en Warburg Pincus
Dijkhuizen staat sinds 2007 aan het hoofd van Ziggo en wordt zeer gewaardeerd vanwege de inspanning die hij heeft geleverd tijdens het integratieproces van Ziggo, Civen en Warburg Pincus.

Lees ook:
> Biografie Bernard Dijkhuizen, CEO Ziggo
> Marcel Nijhoff (Ziggo) over lastige klanten en klantgericht werken
> Biografie Marcel Nijhoff, CCO Ziggo
> Bert Groenewegen, CFO Ziggo
> Ziggo dringt nettoverlies terug tot 51,2 miljoen euro
> Interview met Bert Groenewegen

> Raad van bestuur Ziggo

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook