Bram Westenbrink nieuwe cco Heineken

Bram Westenbrink nieuwe cco Heineken

06-07-2023 Heineken heeft bekendgemaakt dat Bram Westenbrink met ingang van 1 september 2023 de functie van chief commercial officer gaat vervullen. Hij volgt James Thompson op.

James Thompson is recent 60 geworden en geeft aan het tijd te vinden zijn fulltime, executive functie neer te leggen. Hij stopt per 31 augustus als cco en blijft nog aan als adviseur gedurende de transitieperiode. Hij verlaat Heineken op 31 december 2023. 

Bram Westenbrink is werkzaam bij Heineken sinds 2003, waar hij startte als business trainee. Hij vervulde in verschillende landen de functie van marketingdirecteur en is sinds juni 2020 global head Heineken brand. 

Ceo Dolf van den Brink over de benoeming van Westenbrink: "Bram is een van onze meest ervaren commerciële leiders van eigen bodem, met een sterk zakelijk inzicht en internationale ervaring in ontwikkelde en opkomende markten. Ik ben ervan overtuigd dat hij met zijn uitstekende staat van dienst in het leveren van resultaten door middel van uitstekende consumentgerichte marketing & innovatie, data-gedreven commerciële uitvoering en bewezen vermogen in het bouwen en mobiliseren van goed presterende teams de commerciële implementatie van onze EverGreen-strategie zal versnellen en superieure evenwichtige groei zal leveren. Hij zal een geweldige aanvulling zijn op ons executive team."

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook