Brechje van der Velden nieuwe bestuursvoorzitter Allen & Overy Amsterdam

Brechje van der Velden nieuwe bestuursvoorzitter Allen & Overy Amsterdam

12-06-2017 Allen & Overy maakt bekend dat Brechje van der Velden per 1 september 2017 Ferdinand Grapperhaus zal opvolgen als bestuursvoorzitter van het kantoor in Amsterdam.

Brechje van der Velden is sinds 2011 partner van Allen & Overy. Over haar benoeming zegt zij het volgende: “Allen & Overy Amsterdam staat er heel goed voor. We zijn betrokken bij fantastische zaken, zijn goed geworteld in de nationale praktijk en profiteren van een sterk internationaal netwerk. Dit maakt ons uitstekend gepositioneerd om onze cliënten te adviseren bij de complexe en steeds vaker internationale vraagstukken waarmee zij worden geconfronteerd. Cliënten zoeken een trusted advisor en juist daar ligt onze kracht. Het talent, de creativiteit en innovatiekracht van ons team maakt dat zij op ons bouwen. Ik verheug me er op om de komende jaren leiding te geven aan dit kantoor.”

Ferdinand Grapperhaus zal na zijn aftreden weer als partner de praktijk in gaan en zal daarnaast nog enkele bestuurlijke activiteiten gaan vervullen. Bij zijn aantreden in 2015 was het de bedoeling om na twee jaar te bezien of er uit de jongere generatie een kandidaat klaar was voor opvolging. Deze opvolging past dan ook in het beeld van de bestuurlijke vernieuwing binnen de internationale organisatie.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook