Brent Wissink vertrekt als cfo Just Eat Takeaway

Brent Wissink vertrekt als cfo Just Eat Takeaway

26-07-2023 Just Eat Takeaway.com heeft op 26 juli bekendgemaakt dat Brent Wissink zal vertrekken als cfo en lid van de raad van bestuur. 

Tijdens de jaarlijkse algemene vergadering in mei 2024 zal Brent Wissink aftreden als cfo. Hij vervulde deze rol sinds januari 2012. Hij geeft aan andere kansen te willen nastreven.

Dick Boer, voorzitter van de raad van commissarissen, meldt het volgende: "De raad van commissarissen respecteert de beweegredenen van Brent Wissinks beslissing en heeft met spijt zijn ontslag geaccepteerd. Brent kan trots zijn op wat er is bereikt sinds hij bij het bedrijf kwam, van de allereerste investeerdersronde in 2011, de beursgang in 2016 tot meerdere fusies en overnames. Zijn inspanningen voor het bedrijf als chief financial officer en als lid van de raad van bestuur worden enorm gewaardeerd."

Jitse Groen, de ceo van Just Eat Takeaway: "Er zijn altijd veel vaders van succes in verhalen zoals het onze, maar er zijn er maar weinig die die titel ook echt verdienen. Brent is een duidelijke vader van het succes van JET en ik ben ervan overtuigd dat we zonder hem niet zo ver waren gekomen. Ik vind het jammer om hem te verliezen, maar begrijp natuurlijk dat het tijd is voor Brent om nieuwe uitdagingen aan te gaan.
Brent is niet alleen een uitstekende cfo, maar hij is ook altijd een drijvende kracht achter het bedrijf geweest, en misschien nog wel belangrijker, een drager van de JET-cultuur. Ik spreek namens ons hele bedrijf en ook namens Joerg en Andrew als ik zeg dat we hem eeuwig dankbaar zullen zijn voor zijn bijdrage."

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook