Smits-Nusteling wint CFO Award 2011

Smits-Nusteling wint CFO Award 2011

17-06-2011 Carla Smits-Nusteling, CFO van KPN, is tijdens de 10e editie van CFO Day onderscheiden met de CFO Special Achievement Award 2011.

De jury reikte de CFO Award 2011 uit aan financieel bestuurder Smits-Nusteling van KPN, omdat zij een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan de strategieontwikkeling van haar organisatie.

Smits-Nusteling
Carla Smits-Nusteling ontving de CFO Award 2011 voor haar duidelijke visie op het vakgebied. Haar visie brengt zij momenteel in de praktij met het ‘Best in Finance’-programma van KPN.

Best in Finance
Met het ‘Best in Finance’-programma dat Smits-Nusteling heeft opgezet, worden financiële professionals van KPN opgeleid tot volwaardige businesspartners.
 
Talentmanagement
Door het talentmanagement van Smits Nusteling is KPN efficiënter gaan werken, wat inmiddels een groot deel van de beoogde kostenbesparing van 100 miljoen euro heeft opgeleverd.

CFO Award
Het is niet de eerste keer dat CFO Carla Smits-Nusteling een prijs ontvangt voor haar prestaties bij KPN. In 2010 ontving ze de Extel Award, de Oscar voor de financiële wereld die jaarlijks in Londen wordt uitgereikt.

Lees ook:
> CV Carla Smits-Nusteling, CFO KPN
> Carla Smits-Nusteling: nieuwe CFO KPN
> Smits-Nusteling op nr 22 in de Top 25 Machtigste Vrouwen 2011

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook