Cas Ceulen nieuwe chief health officer Coöperatie VGZ

Cas Ceulen nieuwe chief health officer Coöperatie VGZ

26-08-2022 Coöperatie VGZ heeft op 24 augustus bekendgemaakt dat Cas Ceulen per direct is benoemd als chief health officer.

Cas Ceulen vervulde de functie van chief health officer al een aantal maanden op interim-basis, als opvolger van Marjo Vissers, die tot ceo benoemd werd. Ceulen is al sinds 2004 werkzaam bij Coöperatie VGZ, laatstelijk als clusterleider bij de divisie Klant & Merkpartners. Zijn benoeming is goedgekeurd door De Nederlandsche Bank en is direct ingegaan.

Marjo Vissers: ‘Ik ben heel blij met de benoeming van Cas Ceulen tot chief health officer. Hij heeft zich als mijn vervanger bewezen als een ervaren, resultaatgerichte en verbindende leider. Cas heeft oog voor de belangen en ideeën van zorgprofessionals en andere belangrijke stakeholders én onze medewerkers en leden. Zijn ervaring in de zorg en op het gebied van stakeholdermanagement in de B2B-context zijn voor ons van grote waarde. Ik zie dat hij, samen met het ervaren directieteam Zorg, bijdraagt aan onze gezamenlijke missie: een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen.’

Met de benoeming van Cas Ceulen bestaat het executive committee van Coöperatie VGZ vier leden: Cas Ceulen (chief health officer), Frank Elion (chief member officer), Jojanneke Goedings (chief people & sustainability officer) en Mirjam Verhoeven (chief transformation & information officer).

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook