Nieuwe country director Arcadis Nederland

Nieuwe country director Arcadis Nederland

27-06-2023 Per 1 juli zal Cécile Cluitmans de rol van algemeen directeur van Arcadis Nederland op zich nemen. Ze neemt de functie van country director over van Lidewij de Haas, die een positie buiten Arcadis heeft aanvaard.

Cécile Cluitmans is sinds juli 2018 lid van de directie van Arcadis Nederland. Daarvoor bekleedde ze verschillende leidinggevende posities op het gebied van verkeer en vervoer en planstudies. Naast haar huidige rol als directeur van de divisie Places, zal Cécile fungeren als het gezicht van Arcadis Nederland naar buiten toe en voorzitter zijn van de board of directors, zoals aangekondigd door Arcadis op dinsdag.

Ada van der Veer, voorzitter van de raad van commissarissen van Arcadis Nederland: ‘Wij zijn blij dat Cécile het voorzitterschap van de board of directors heeft aanvaard. Zij kent een rijke loopbaan binnen Arcadis en heeft in alle drie business area’s gewerkt waardoor zij Arcadis in Nederland zeer goed kent. Cécile heeft een groot netwerk met voor Arcadis belangrijke klanten in Nederland en ook haar internationale netwerk binnen Arcadis is sterk, mede door haar bestuurservaring voor Stichting Lovinklaan.’

De board of directors van Arcadis Nederland bestaat naast Cécile Cluitmans uit Niels Schallenberg (directeur Resilience) en Tanya Sancisi (directeur Mobility).

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook