Cees van Vliet benoemd tot coo van Jumbo

Cees van Vliet benoemd tot coo van Jumbo

08-01-2020 Supermarktketen Jumbo heeft Cees van Vliet per direct aangesteld als chief operating officer.

Op 6 januari maakte Jumbo bekend een nieuwe functie van chief operating officer te creëren, die per direct door Cees van Vliet vervuld zal worden.

Van Vliet is al zijn hele loopbaan werkzaam bij supermarktketen Albert Heijn, waar hij sinds 1994 verschillende commerciële en operationele functies bekleedde. Hij was tot 1 juli 2019 directeur winkels en distributie bij Albert Heijn. De kennis en capaciteiten die hij gedurende zijn loopbaan heeft opgedaan zijn volgens Jumbo-ceo Frits van Eerd een aanvulling op de raad van bestuur.

De vernieuwde structuur van de onderneming, waar is gekozen voor een splitsing van strategie en beleid enerzijds en operationele bedrijfsvoering anderzijds, gaf de kans de nieuwe functie van coo te creëren. ‘Van Vliet zal vooral fungeren als bruggenhoofd tussen de strategische ontwikkeling van het familiebedrijf en de dagelijkse uitvoering in de winkels’, aldus Van Eerd.

Met de komst van Van Vliet wordt de raad van bestuur van Jumbo uitgebreid naar vier personen: ceo Frits van Eerd, cfo Ton van Veen, cco Colette Cloosterman-van Eerd en coo Cees van Vliet.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook