Wijzigingen raad van bestuur Randstad

Wijzigingen raad van bestuur Randstad

08-09-2022 Randstad heeft op 8 september bekendgemaakt dat er wisselingen plaatsvinden in de raad van bestuur, en dat er een executive committee gevormd wordt.

Chris Heutink, lid van de raad van bestuur van Randstad sinds 2014, wordt benoemd als coo. Ook blijft hij de Aziatisch-Pacifisch regio leiden.

Karen Fichuk gaat Randstad Technologies leiden en zal zich toeleggen op het aantrekken en leveren van gespecialiseerde technologische expertise, oplossingen en talent. Zij zal ook zal ook haar rol als ceo Noord-Amerika voortzetten.

Rebecca Henderson verlaat de raad van bestuur per 1 april 2023, om zich te concentreren op het ondersteunen en creëren van sterke vrouwelijke ondernemers en leiders.

Daarnaast heeft Randstad de vorming van een executive leadership team bekendgemaakt. 

In het executive leadership team wordt Michael Smith benoemd als chief executive Randstad Enterprise Solutions, om zich te richten op het opbouwen van langdurige klantrelaties. Dominique Hermans wordt chief executive Noord-Europa. Jorge Vazquez wordt benoemd als chief executive Zuid-Europa en Latijns-Amerika. 

Marc-Etienne Julien wordt benoemd als chief talent officer, Jesus Echevarria gaat de rol van chief client delivery officer vervullen en zal het klantenaanbod ontwikkelen en uitbreiden.

Myriam Beatove Moreale blijft actief als chief human resources officer, Martin de Weerdt blijft zijn rol van chief information officer vervullen en Joanna Irwin wordt in haar huidige rol als chief marketing officer ook lid van het executive leadership team.

Alle benoemingen gaan in per 1 januari 2023.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook