Commissarissen Unibail treden af

Commissarissen Unibail treden af

16-11-2020 Unibail-Rodamco-Westfield heeft op 13 november 2020 laten weten dat een aantal commissarissen aftreedt. Dit meldde het vastgoedbedrijf na een vergadering in aanwezigheid van de drie nieuwe commissarissen, verkozen op 10 november.

Tijdens de vergadering op 13 november heeft de raad van commissarissen van Unibail kennis gekomen van het ontslag van Colin Dyer, chairman van Unibail. Hij blijft wel aan als commissaris. Daarnaast treden vicevoorzitter Jacques Stern en de leden Philippe Collombel, Jacqueline Tammenoms Bakker en Sophie Stabile af als commissaris.

In dezelfde vergadering is Léon Bressler met onmiddellijke ingang tot chairman benoemd. Op 10 november werd Bressler samen met Susana Gallardo en Xavier Niel benoemd tot commissaris van Unibail-Rodamco-Westfield. Gallardo wordt lid van de bestuurs- en nominatiecommissie en Niel van de remuneratiecommissie.

De raad van commissarissen is Dyer dankbaar voor zijn werk de afgelopen jaren die hij als voorzitter heeft verricht. De raad dankt ook Jacques Stern, Philippe Collombel, Jacqueline Tammenoms Bakker en Sophie Stabile voor hun werk.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook