Darryl Button vertrekt bij Aegon

Darryl Button vertrekt bij Aegon

06-09-2016 Button legt zijn functie bij Aegon als Chief Financial Officer en lid van de Raad van Bestuur neer.

Aftreden
CFO Darryl Button verlaat Aegon per 1 december 2016 om met zijn familie terug te keren naar de Verenigde Staten en zijn carrière buiten Aegon voort te zetten. Button werd in mei 2013 benoemd tot lid van de Raad van Bestuur en CFO van Aegon NV. Er is een selectieprocedure gestart voor een nieuwe CFO en deze wordt in nauwe samenwerking met de Raad van Commissarissen afgerond.

 

Reactie Button
'Dit is een moeilijke beslissing, maar het is in het belang van mijn familie. Ik ben dankbaar voor de bijdrage die ik heb kunnen leveren aan de strategische voortgang van het bedrijf. Bij Aegon laat ik een zeer getalenteerd en betrouwbaar team achter', aldus Darryl Button.

Bestuursvoorzitter
'Wij bedanken Darryl voor zijn bijdrage aan het bedrijf gedurende de afgelopen 17 jaar, en in het bijzonder voor zijn inzet als CFO', aldus CEO Alex Wynaendts. 'Door de jaren heen was Darryl, in de verschillende rollen die hij bekleedde, een drijvende kracht achter vele verbeteringen. Hij speelde een essentiële rol bij de voorbereiding en introductie van Solvency II bij Aegon. We vinden het jammer dat hij vertrekt, maar respecteren zijn besluit en wensen hem heel veel succes in de toekomst.'

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook