Dertje Meijer weg bij Havenbedrijf Amsterdam

Dertje Meijer weg bij Havenbedrijf Amsterdam

27-05-2016 Havenbedrijf Amsterdam heeft bekendgemaakt dat Meijer haar functie medio 2016 zal neerleggen.  

Aftreden
Op 26 mei 2016 maakte Havenbedrijf Amsterdam bekend dat Algemeen Directeur en CEO Dertje Meijer haar functie met ingang van 1 augustus 2016 zal neerleggen. De Raad van Commissarissen van Havenbedrijf Amsterdam steunt Meijer in haar besluit om het havenbedrijf te verlaten en is haar 'erkentelijk voor de wijze waarop zij het bedrijf in een complexe transitie heeft geleid'.

Een nieuwe uitdaging
Volgens Dertje Meijer, die al vijftien jaar werkzaam is bij het havenbedrijf, waarvan zeven jaar als CEO, is het moment gekomen om plaats te maken voor een opvolger. Met een voltooide verzelfstandiging in 2013, de nieuwe grote zeesluis in aanbouw en met een uitgewerkte strategie voor de komende jaren, is Havenbedrijf Amsterdam klaar voor de toekomst. Ik ga op zoek naar een nieuwe uitdaging die past bij mijn huidige levensfase.”

Lees ook
> Rondetafelgesprek met Dertje Meijer in Management Scope
> Boekrecensie 'Doorgevlogen', waarin Meijer is opgenomen

Interview met Dertje Meijer

'Groeien gaat het beste samen met startups'

'Groeien gaat het beste samen met startups'

06-01-2016 Startups zijn ‘hofleverancier’ van goede ideeën, terwijl corporates kansen omzetten in businessmodellen. Dertje Meijer (ceo Havenbedrijf Amsterdam) en Charles Hagens (EDSG) over synergie, innovatie en de circulaire economie.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook