Dick van Well vertrekt als commissaris bij Stedin

Dick van Well vertrekt als commissaris bij Stedin

12-02-2021 Stedin heeft op 12 februari bekendgemaakt dat Dick van Well is teruggetreden als lid van de raad van commissarissen van het bedrijf.

Dick van Well nam afscheid tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders. Hij was lid van de raad van commissarissen sinds 2012 en is momenteel commissaris bij Dura Vermeer en APG Groep. In een persbericht wordt aangegeven dat Van Well veel heeft betekend bij grote trajecten zoals de splitsing tussen Stedin en Eneco en nieuwe governance-afspraken met aandeelhouders in 2018.

Doede Vierstra, voorzitter van de raad van commissarissen, zegt over het vertrek van Dick van Well het volgende: "Met het afscheid van Dick van Well verliezen wij een zeer gewaardeerde collega in de raad van commissarissen. Dick is een échte Rotterdammer: ‘recht voor z’n raap’, nuchter, zakelijk en betrokken. Door zijn vele zakelijke en bestuurlijke functies beschikt hij over een groot netwerk. Ik wil hem bedanken voor alles wat hij voor de ontwikkeling van Stedin als zelfstandige onderneming heeft betekend."

De raad van commissarissen van Stedin bestaat nu uit vijf leden: Doede Vierstra, Annie Krist, Theo Eysink, Hanne Buis en Arco Groothedde. Theo Eysink is tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders herbenoemd als commissaris voor een periode van vier jaar.

Meer over Dick van Well

Dick van Well commissaris bij APG

Dick van Well commissaris bij APG

24-11-2016 Dick van Well is lid geworden van de raad van commissarissen van APG Groep. De benoeming is ingegaan op 14 november 2016.

Interview met Dick van Well

De eerste 100 dagen als commissaris bij APG

De eerste 100 dagen als commissaris bij APG

12-10-2017 'Nog nooit zo gedetailleerd gebriefd' zegt Dick van Well over zijn eerste honderd dagen als commissaris bij APG.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook