Dick van Well vertrekt als commissaris bij Stedin

Dick van Well vertrekt als commissaris bij Stedin

12-02-2021 Stedin heeft op 12 februari bekendgemaakt dat Dick van Well is teruggetreden als lid van de raad van commissarissen van het bedrijf.

Dick van Well nam afscheid tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders. Hij was lid van de raad van commissarissen sinds 2012 en is momenteel commissaris bij Dura Vermeer en APG Groep. In een persbericht wordt aangegeven dat Van Well veel heeft betekend bij grote trajecten zoals de splitsing tussen Stedin en Eneco en nieuwe governance-afspraken met aandeelhouders in 2018.

Doede Vierstra, voorzitter van de raad van commissarissen, zegt over het vertrek van Dick van Well het volgende: "Met het afscheid van Dick van Well verliezen wij een zeer gewaardeerde collega in de raad van commissarissen. Dick is een échte Rotterdammer: ‘recht voor z’n raap’, nuchter, zakelijk en betrokken. Door zijn vele zakelijke en bestuurlijke functies beschikt hij over een groot netwerk. Ik wil hem bedanken voor alles wat hij voor de ontwikkeling van Stedin als zelfstandige onderneming heeft betekend."

De raad van commissarissen van Stedin bestaat nu uit vijf leden: Doede Vierstra, Annie Krist, Theo Eysink, Hanne Buis en Arco Groothedde. Theo Eysink is tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders herbenoemd als commissaris voor een periode van vier jaar.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook