Wisselingen in executive committee Randstad

Wisselingen in executive committee Randstad

03-10-2023 Randstad heeft bekendgemaakt dat er wisselingen plaatsvinden in het executive committee.

Dominique Hermans krijgt bovenop haar functie als chief executive Noord-Europa de portefeuille group strategy.

Traci Fiatte, momenteel chief executive Noord-Amerika, legt haar functie neer om andere zakelijke interesses na te streven. 

Marc-Etienne Julien volgt haar op. Hij is sinds 2001 werkzaam bij Randstad en sinds januari 2023 lid van het executive committee als chief talent officer. Met ingang van 2 oktober wordt hij chief executive Noord-Amerika. 

Het portfolio van Julien wordt overgenomen door Jesus Echevarria, die sinds 2002 werkzaam is bij Randstad en sinds januari 2023 lid is van het executive committee als chief client & delivery officer. Zijn nieuwe functietitel is chief talent & client delivery officer.

Ook treedt Miriam van der Heijden toe tot het executive committee als chief marketing officer. Zij was  van 2020 tot 2023 vice president marketing bij ManpowerGroup en eerder werkzaam in verschillende marketingfuncties bij onder meer CarNext en WPP. 

Randstad-ceo Sander van 't Noordende over de wisselingen: "Onze mensen zijn onze basis en we richten ons op het waarborgen van onze sterke cultuur, waarden en ondernemersgeest op alle niveaus van de organisatie. We hebben het geluk dat we beschikken over uitzonderlijk talent van eigen bodem, dat onze waarden uitdraagt en een bewezen staat van dienst heeft als het gaat om het leveren van prestaties voor ons talent en onze klanten.
Ik heb alleen maar vertrouwen in Marc-Etienne nu hij de teugels van onze grootste markt in handen neemt, evenals in Jesus en Dominique nu zij hun strategisch leiderschap uitbreiden. Ik wil Miriam van harte welkom heten in het bedrijf en ik wil Traci Fiatte bedanken voor haar vele bijdragen aan Randstad."

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook