Duncan Russell nieuwe cfo Aegon

Duncan Russell nieuwe cfo Aegon

16-05-2024 Aegon heeft de benoeming van Duncan Russell als nieuwe cfo aangekondigd.

Russell is sinds 2020 chief transformation officer bij Aegon. Daarvoor werkte hij bij Admiral Group Plc in het Verenigd Koninkrijk waar hij als laatst de functie van cfo bekleedde. Eerder werkte Russell onder andere als consultant bij Admiral Group, vervulde hij vijf jaar lang de functie van hoofd bedrijfsfinanciën en beroepsstrategie bij NN Group N.V. en was hij van 2012 tot 2018 managing director bij J.P. Morgan.

Per 1 september wordt Russell benoemd als cfo. Russell volgt dan Matt Rider op, die na meer dan zeven jaar met pensioen gaat. Rider blijft actief als non-executive director bij Transamerica.

Lard Friese, ceo van Aegon, is verheugd met de komst van Russell: 'Ik heb er alle vertrouwen in dat hij met zijn financiële inzicht, diepgaande verzekeringsexpertise en uitgebreide kennis van de kapitaalmarkten en onze organisatie, zal blijven bijdragen aan het succes en de transformatie van ons bedrijf. "Ik wil ook mijn diepste dank uitspreken aan Matt Rider voor zijn toewijding en bijdrage door de jaren heen.'

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook